Najava

Novogodišnje predstave

Organizacija ‘’Fortuna Rota’’ vas i ove Nove Godine poziva da vaše najmlađe obradujete novogodišnjom predstavom! Pozivamo vas da zajedno sa vašim mališanima uz fenomenalnu zabavu, pesmu i igru dočekamo Deda Mraza i podelimo paketiće.

Predstavu realizuje glumačka postavka organizacije ,,Fortuna Rota’’ koja kroz zabavu glumu, igru i ples stvara novogodošnju magiju. Predstave u trajanju od 50 minuta namenjene su deci svih uzrasta.

Predstave su interaktivne i primerene, kako za mlađu decu tako i za osnovce, ali i roditelje. Prateći svakog trenutka reakciju publike, u mogućnosti smo da svu decu, bar na kratko, učinimo delom predstave.

Funkcionalna scenografija omogućava izvođenje u gotovo svim prostorima. Kancelarije, konferencijske sale, pozorišne i muzičke scene.

Jedinstveni i živopisni kostimi, fantastična pojava i zvuk pojačavaju magiju i doživljaj publike.

 

 

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. / Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

0695521637 / 069751390

Organizacija Fortuna Rota

Šumatovačka 36, Vračar

 

Share Post:

Pretraga

Najnovije

U srcu Vračara, u Šumatovačkoj br. 36 se nalaze prostorije organizacije Fortuna Rota. Prostor na dva nivoa, minimalistički moderno opremljenog sadržaja je višenamenski i prilagođen je za različite vrste nastave, od individualne do grupne.

Kontakt

  • Šumatovačka 36, Vračar, 11000 Beograd, Srbija.
  • (+381) 069 5521637
  • (+381) 062 305634
  • office@fortunarota.rs

Video

Galerija