Timeline

Trg Bajki 2016.

14 Septembar 2016
Rating:
(0 votes)

"Putovanje kroz vreme" 2016. je komedija za decu koja kroz dinamične i šaljive promene oslikava svet odrastanja.

Novogodišnja euforija raste, a sa njom dolazi prva naznaka 'puberteta' - ta značajna bubuljica. Protagonisti sada već 'odrasli' Jelenko i Lana sa svojim ekipama kreću u novogodišnji ljubavni rat. U njihovom svetu stvara se čarolija zaljubljivanja, umetnosti, dobra volja i želja za sazrevanjem. U novogodišnjoj noći svako će pesmom i plesom osvojiti svoju simpatiju i biti pobednik. U ostalim ulogama Đina, Žuta, Žabac, Ciga i Bilder.

Trg Bajki 2017. su obeležile naše četiri vile! Upoznali smo se sa strašnom Zimom, smotanim Letom, romantičnim Prolećem i namćorastom Jeseni! Proleće, Leto i Jesen su se udružile da spasu Novu Godinu jer je strašna Zima nestala i samim tim Deda Mraz nije mogao da završi svoje pripreme i obraduje svu decu ovog sveta sa novogodišnjim paketićima! Sa njima smo putovali u Rusiju, Egipat, Pariz tražeći Zimu i na kraju završili na Havajima koje je ona uspela da zaledi! A šta se desilo na kraju… pa moraćete da pogledate predstavu uživo!

Share Post:

U srcu Vračara, u Šumatovačkoj br. 36 se nalaze prostorije organizacije Fortuna Rota. Prostor na dva nivoa, minimalistički moderno opremljenog sadržaja je višenamenski i prilagođen je za različite vrste nastave, od individualne do grupne.

Kontakt

  • Šumatovačka 36, Vračar, 11000 Beograd, Srbija.
  • (+381) 069 5521637
  • (+381) 062 305634
  • office@fortunarota.rs

Video

Galerija